NOVOSTI
 
Spektakl na Šalati završio pobjedom Mandžukića i Jurine
12. 06. 2019.

Spektakl na Šalati završio pobjedom Mandžukića i Jurine

Na ispunjenim tribinama glavnog terena zagrebačke Šalate u srijedu je održan veliki humanitarni i sportski spektakl 'Gem, Set, Hrvatska' u organizaciji Zaklade 'Marin Čilić', na kojem su nastupile neke od najvećih hrvatskih sportskih zvijezda, a pobjedu na turniru odnijeli su Mario Mandžukić i 14-godišnji junior Patrik Jurina, koji su u finalnom dvoboju svladali Marina Čilića i Luku Modrića - 11:9. Među brojnim uzvanicima, svoje su mjesto među gledateljima našli i predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović te izbornik nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Uz spomenuti kvartet iz finala, svoje umijeće s teniskim reketom tijekom turnira pokazali su Dejan Lovren, Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Mateo Kovačić i Ivan Klasnić, NBA zvijezde Bojan Bogdanović i Dario Šarić i veslač Valent Sinković, te naše sadašnje i bivše teniske zvijezde Ivan Dodig, Mate Pavić, Nikola Mektić, Franko Škugor, Ivan Ljubičić, Iva Majoli i Jelena Kostanić Tošić.

Sav prihod od turnira bit će uplaćen za izgradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta Osnovne škole Tordinci u Vukovarsko-srijemskoj županiji, koja broji 125 učenika u deset razrednih odjela, a nema ni igralište niti dvoranu.