NOVOSTI
 
U tijeku prijave za “Dubrovnik Dub Bowl 2019.”
16. 05. 2019.

U tijeku prijave za “Dubrovnik Dub Bowl 2019.”

Tenis Klub Ragusa već šestu godinu zaredom organizira međunarodni dječji teniski turnir "Dubrovnik Dub Bowl" u uzrastima do 11 i do 13 godina. Broj sudionika i država iz kojih dolaze rastao je iz godinu i godinu i smjestio Dubrovnik na kartu svjetskih teniskih središta u zasad 57 različitih zemalja svijeta.

Turnir se igra po round-robin sistemu gdje su svakom igraču omogućena minimalno četiri meča te nastup u parovima. U sklopu turnira, uz zabavne elemente za mlade, organizirana su i različita predavanja za djecu i roditelje sportskih stručnjaka kao dodatni motivator za pobjedu i daljnje napredovanje.

Osim peharima i medaljama, sudionici Dubrovnik Dub Bowla i ove godine su bogato nagrađeni. Najbolji u konkurenciji do 11 godina osvajaju pozivnicu za World Championship U14 Les Petit AS u Francuskoj, pozivnicu za U14 Bulgaria Cup te jednogodišnji ugovor sa Yonexom. Veliki uspjeh turnira prepoznat je i od strane IMG-a  (najutjecajnije svjetske teniske akademije) - IMG nudi besplatnu školu tenisa za najuspješnije mlade tenisače s našeg turnira. 

Najbolji iz konkurencije do 13 godina nagrađuju se pozivnicom za ITF Dubrovnik U18 G3, jednogodišnjim ugovorom sa Yonexom te besplatnom školom tenisa u Americi u najpoznatijoj svijetskoj teniskoj akademiji – IMG. 

Pridružite nam se i Vi na sedmodnevnom programu raznolikih sadržaja koji od 2014. godine pružaju nezaboravna iskustva za brojne sudionike svih uzrasta. Prijave za hrvatske igrače i igračice zaključuju se 1. lipnja.

Vidimo se u Dubrovniku na "Dubrovnik Dub Bowlu" 17. lipnja - 23. Lipnja!