Pristupnica za članstvo u HTS

Dobro došli na stranicu za registraciju u punopravno članstvo HTS-a sukladno čl.14 do čl.26. Pravilnika o registracijama HTS-a.

Ako već imate Iskaznicu, molimo Vas nemojte se ponovo registrirati.
Ako ste već poslali email adresu HTS-u ranije, zatražite podatke za ulaz ovdje.
Ako niste poslali email adresu, pošaljite istu klubu i dobit ćete podatke za pristup.

Postupak registracije:

  1. Popunite sva polja za registraciju, stavite kvačicu u potvrdni okvir "Prihvaćam Izjavu", a zatim kliknite na "Pošalji zahtjev".
  2. Nakon uspješno poslanog zahtjeva, na svoju e-mail adresu dobiti ćete elektronsku poruku za verifikaciju email adrese. Kliknite na link u poruci kako bi verificirali email adresu i potvrdili registraciju.
  3. Nakon uspješno dovršene Registracije, na svoju e-mail adresu dobiti ćete elektronsku poruku, sa svim Vašim osobnim podatcima koji su formirani tijekom Registracije i uputu sa svim potrebnim podacima za uplatu Registracije.
  4. Nakon zaprimljene uplate, i suglasnosti kluba za registraciju od HTS-a ćete dobiti elektronsku poruku na vaš e-mail, kojom HTS potvrđuje da je zaprimio Vašu uplate Registracije, kao i obavijest o aktiviranju CRO PIN-a i početku korištenja Online Servisa HTS-a.

Posebno napominjemo, da ćete od Saveza dobivati sve informacije koje se tiću Vašeg CRO PIN članstva, na e-mail adresu koju ćete sami prilikom registracije upisati u zato predviđeno polje. Posebno preporučamo, da koristite e-mail adresu kojoj možete pristupiti iz bilo kojeg dijela svijeta. Prije prijavljivanja svoje e-amail adrese preporučamo, da odmah spremite u svoje kontakte adresu Saveza, [email protected], kako bi osigurali da Vaš dobavljač e-mail usluga prihvaća sve CRO PIN poruke od HTS-a, odnosno, da ih ne proslijedi u neželjenu poštu. Ovime se smanjuje mogućnost da imate probleme prilikom registracije za CRO PIN članstvo. Osobne podatke koje ćete dostaviti Savezu, biti će korišteni samo za vaše nastupe na natjecanjima iz kalendara natjecanja HTS, objavu vijesti na web stranici Saveza i dostavu raznih drugih informacija kojima će Savez informirati svoje članstvo.
Email adrese i brojeve telefona igrača, koje ste prilikom registracije i postupka vađenja CRO PIN, dostavili Savezu, dostavit će se samo službenim organizatorima turnira na koje ćete se prijavlti i to na dan, kada za određeni turnir. završavaju prijave (Entry Deadline). HTS uvažava Vašu privatnost, Vaše osobne podatke (uključujući I vašu e-mail adresu) neće bez Vaše posebne dozvole .dostavljati trećim osobama.
Obzirom na naprijed navedeno .Savez će sa članstvo komunicirati i slati razne obavijesti, isključivo putem personificiranih Newsletter e-maila.>Hrvatsko      Stranac
NE      DA
NE      DA

Muški        Ženski
NE      DA
 
Prihvaćam izjavu