Pristupnica za članstvo u HTS

Dobro došli na stranicu za registraciju u punopravno članstvo HTS-a

Marin Cilic Intro, HTS CROPIN registracija

Ako već imate Iskaznicu, molimo Vas nemojte se ponovo registrirati.
Ako niste poslali email adresu, pošaljite istu klubu i dobit ćete podatke za pristup.
Ako ste već poslali email adresu HTS-u, zatražite podatke za ulaz ovdje.

Napomena za CRO PIN

Posebno napominjemo, da ćete od Saveza dobivati sve informacije koje se tiču vašeg CRO PIN članstva, na e-mail adresu koju ćete sami prilikom registracije upisati u zato predviđeno polje. Posebno preporučamo, da koristite e-mail adresu kojoj moćete pristupiti iz bilo kojeg dijela svijeta. Prije prijavljivanja svoje e-amail adrese preporučamo, da odmah spremite u svoje kontakte adresu Saveza, [email protected], kako bi osigurali da vaš dobavljač e-mail usluga prihvaša sve CRO PIN poruke od HTS-a, odnosno, da ih ne proslijedi u neželjenu poštu. Ovime se smanjuje mogućnost da imate probleme prilikom registracije za CRO PIN članstvo. Osobne podatke koje ćete dostaviti Savezu, biti će korišteni samo za vaše nastupe na natjecanjima iz kalendara natjecanja HTS, objavu vijesti na web stranici Saveza i dostavu raznih drugih informacija kojima će Savez informirati svoje članstvo. Email adrese i brojeve telefona igrača, koje ste prilikom registracije i postupka vašenja CRO PIN, dostavili Savezu, dostavit će se samo službenim organizatorima turnira na koje ćete se prijavlti i to na dan, kada za određeni turnir. završavaju prijave (Entry Deadline). HTS uvašava vašu privatnost, vaše osobne podatke (uključujući I vašu e-mail adresu) neće bez vaše posebne dozvole .dostavljati trećim osobama. Obzirom na naprijed navedeno. Savez će sa članstvo komunicirati i slati razne obavijesti, isključivo putem personificiranih Newsletter e-maila.

Postupak registracije

 1. Popunite obrazac i kliknite na "Pošalji zahtjev".
 2. Nakon uspješno poslanog zahtjeva, na Vašu E-mail adresu stići će poruka za verifikaciju E-mail adrese. Kliknite na "Potvrdite registraciju".
 3. Nakon potvrđeno registracije dobiti ćete podatke za uplatu članarine na E-Mail.

Osobni podaci

Placeholder
 1. Uslikajte se prednjom kamerom pametnog telefona.
 2. Slika bi trebala uhvatiti cijelu glavu i ramena.
 3. Pronađite čistu, bijelu pozadinu (npr. bijeli zid).
 4. Pronađite osvjetljeno mjesto za slikanje.
 5. Nemojte slikati izrađene slike.
 6. Ne prekrivajte lice.
 7. Na slici budite sami.
 8. Slika ne bi trebala biti starija od 12 mjeseci.

Kontakt podaci & adresa

Podaci o državljanstvu

Podaci o klubu

Zaporka

Nepravilan unos. Molimo Vas da se držite sljedećih uputa:
 • Zaporka je obavezno polje.
 • Zaporka mora sadržavati najmanje 8 znakova.
 • Zaporka se mora sastojati od barem jednog velikog i jednog malog slova i barem jedne znamenke.
 • Zaporke se moraju podudarati.

Dokumenti

Slika domovnice ili putovnice

Slika liječničke potvrde

Izjava člana - natjecatelja

Izjavljujem da ću se pridržavati Pravilnika, Statuta i odluka HTS te pravilnika ITF, koji su publicirani na web stranici HTS, www.hts.hr Izjava ostaje na snazi sve dok ne obavijestim HTS u pisanom obliku da se trajno povlačim iz članstva Saveza ili u slučaju da moje članstvo prestane iz razloga opisanih čl .u Statuta Saveza i Pravilniku o Registraciji. Svjestan sam da postoje rizici u mom sudjelovanju na nacionalnim i međunarodnim turnirima, uključujući, ali ne ograničavajući se samo na one koji su povezani s vremenskim uvjetima , uvjetima nastupa , opremi , ostalim sudionicima i gledateljima . U potpunosti preuzimam rizike povezane s mojim sudjelovanjem na turnirima iz kalendara HTS, te se sukladno zakonom dopuštenim, odričem se prava na zahtjeve, zahtjeve svojih nasljednika, pravnih zastupnika koje bi eventualno mogao imati prema HTS. Isto tako odričem se prava zahtjeva da od direktora turnira, službenika i zaposlenika turnira, punomoćnika ili drugih osoba koje su uključene u organizaciju turnira, potražujem bilo kakovu štetu za ozljede, bilo kakav drugi gubitak ili eventualnu štetu koja može nastati tijekom mog sudjelovanja na turniru, vezano za odluke, rješenja ili djelovanja, naprijed navedenih osoba ili njihovih ovlaštenih zastupnika. Ovime potvrđujem da se u slučaju turnira koji se otkazuje iz razloga više sile ili očekivanog rizika prema mišljenju HTS ili organizatora turnira, HTS, a ni organizator ne prihvaćaju nikakvu odgovornost za nastanak bilo kakovih troškova, ne ograničavajući se nai troškove puta i smještaja . Potvrđujem da je moja osobna odgovornost, da se osiguram i da imam police osiguranja, koje pokrivaju moja putovanja na turnire HTSV i osiguranja koja pokrivaju sve vidove šteta radi mogućih nezgode-ozljeda, koje mogu nastati kao posljedice mojih nastupa na turnirima iz kalendara HTS. Registracijom prihvaćam primati obavijesti HTS sa kojih se mogu u svakom trenutku odjaviti. Ovim potvrđujem da sam pročitao i razumio naprijed navedeno i dajem suglasnost na naprijed navedeno, te u znak pristanka i suglasnosti, stavljam kvačicu u potvrdni okvir Izjave.

Izjava o korištenju osobnih podataka

Registracijom ili kreiranjem korisničkog računa, Korisnik daje suglasnost i privolu na to da se njegovi osobni podatci upotrijebe za potrebe kreiranja korisničkog računa i njegove evidencije te da ga se putem elektronicke komunikacije kontaktira kao i da prima materijale i obavijesti vezane za promotivne aktivnosti HTS-a. Korisnik u svako doba može povuci navedenu suglasnost i privolu, na stranici svog korisničkog profila ili kontaktiranjem HTS-a na e-mail adresu: [email protected].


Provjerite unos

Jedno ili više polja nije uneseno ili je uneseno netočno