Čilić brani naslov u Umagu

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić predvodi popis favorita na 24. izdanju Vegete Croatia Opena, koji će se održati na terenima ATP stadiona u Umagu od 18. do 28. srpnja. Trenutačno 11. igrač svijeta, Čilić stiže u Umag obraniti naslov osvojen lani, kada je nakon 22 godine Umag ponovno dobio hrvatskog pobjednika.

– Konkurencija je na umaškom turniru svake godine iznimno jaka, zato znam da obrana naslova neće biti nimalo lak posao. Ipak, ništa nije slađe nego pobijediti na domaćem terenu, zato ću učiniti sve da u Umagu ponovim uspjeh iz 2012. Igrati u Umagu je posebno zadovoljstvo, izvrsna organizacija, fantastična atmosfera na stadionu i oko njega s velikim brojem navijača daje mi dodatnu motivaciju da dam sve od sebe. Veselim se što ću ponovno igrati u Umagu! – rekao je Čilić.

– Pobjednici nam se vraćaju na turnir, što potvrđuje da je uMag turnir s jako dobrom organizacijom, turnir koji igrači vole igrati. Jako nam je drago što Marin uživa naš turnir i što ćemo g aponovo gledati na našim terenima. uz marina, cilj nam je dovesti neka atraktivna imena koja još nisu igrala u Umagu. S ugledom koji je Umag u protekle 23 godine stekao u teniskom svialtjetu, siguran sam da ćemo u tom i uspjeti – ističe direktor turnira Vanja Božičković. 

Organizacije