Čudesni Borna srušio Robreda!

Fantastičan nastup Borne Ćorića! Mladi Zagrepčanin na čudesan se način plasirao u 3. kolo ovogodišnjeg Roland Garrosa nakon maratonskog meča protiv iskusnog Španjolca Tommyja Robreda – 7:5, 3:6, 6:2, 4:6, 6:4 nakon tri sata i 47 minuta igre. Naš je tenisač još jednom ostavio ‘srce na terenu’, nije se predavao niti kad je situacija bila gotovo bezizlazna. Naime, Španjolac je napravio break u sedmom gemu odlučujućeg seta, imao servis kod 4:3, no do kraja dvoboja nije ulovio gema. Prekinuo je tako Borna Robredov niz od sedam uzastopnih pobjeda u pet setova.
– Nakon pobjede nad Nadalom i Murrayjem, ovo je moja treća pobjeda gledajući jačinu suparnica (Robredo 19. na ATP listi nap.a.), no posebno draga jer je na Grand Slam turniru i na zemljanoj podlozi. Mislim da je odlučila činjenica da me nije bilo strah izgubiti meč – rekao je Borna koji u 3. kolu igra protiv Amerikanca Jacka Socka.

– Nikad ga nisam gledao no znam da ima odličan servis. Uostalom, dobio je Dimitrova što nešto govori. u svakom slučaju, imam veliku priliku za prolaz dalje i pokušati ću je iskoristiti – na kraju će 18-godišnji Zagrepčanin.alt

Organizacije