Željko Krajan objavio sastav za Zadar

Željko Krajan objavio sastav za Zadar

Izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan u utorak je objavio sastav za predstojeći polufinalni susret Svjetske skupine protiv Francuske, koji će se održati u Zadru od 16. do 18. rujna.

U postavi su Marin Čilić, Borna Ćorić, Ivan Dodig i Marin Draganja.

Izbornik francuske reprezentacije Yannick Noah prijavio je Jo-Wilfrieda Tsongu, Gaëla Monfilsa, Nicolasa Mahuta i Pierre-Huguesa Herberta.

“Nije bilo puno dvojbi, igramo u istom sastavu kao u SAD-u, s najjačom postavom. Nadam se da će tako ostati do mečeva, da će svi ostati zdravi i da ćemo protiv jakog suparnika igrati potpuno spremni”, rekao je izbornik Krajan.

Borna Ćorić je zbog ozljede koljena predao meč prvog kola na US Openu i odmah potom se vratio u Hrvatsku, no nije dvojbeno hoće li biti u ekipi.

“Radi se na tome da se upala smiri. Ide prema tome da će biti spreman za početak treninga u Zadru u ponedjeljak”, rekao je Krajan.

Hrvatska reprezentacija će se u Zadru naći na okupu u nedjelju, a dan poslije počet će s treninzima u dvorani “Krešimir Ćosić” na Višnjiku, kada će s pripremama krenuti i francuski sastav.

Izvlačenje parova bit će u četvrtak (ukoliko vrijeme dozvoli) u 12 sati pred crkvom sv. Donata, a početak mečeva bit će u petak u 14, subotu u 15 i nedjelju u 14 sati.
Ulaznice se prodaju u sustavu ulaznice.hr, a posebno velika potražnja je trenutno za kartama za mečeve prvog dana, te kompletima za sva tri dana. Na dan odigravanja mečeva bit će u prodaji (ako ih preostane nakon pretprodaje) i na blagajni dvorane.

Organizacije