Preis: Bilo je jako lijepo igrati na Mastersu

Preis: Bilo je jako lijepo igrati na Mastersu

Lana Preis zaokružila je sezonu na domaćim terenima vrijednim uspjehom na HEP Mastersu 13  dvorani TK-a Zagi na Zagrebačkom velesajmu. Boreći se za naslov, 13-godišnja zlatarska tenisačica nanizala je četiri pobjede u tri dana – za dolazak do trofeja u konkurenciji koju već dobro poznaje i u kojoj uživa sa svakim novim izlaskom na teren.

“Moje želje bile su da odigram što bolje na Mastersu. Bilo mi je jako lijepo igrati, društvo je bilo jako dobro, sve je bilo super. Svi mečevi bili su dobri, dosta sam zadovoljna s njima, zadovoljna sam kako sam prošla cijeli turnir”, osvrnula se Lana nakon pobjede na HEP Mastersu 13.

Sve je išlo lakše uz pravu podršku uz teren.

“Uz mene su bili roditelji i braća koja su obišla i sajam igara, a bio je i trener (Branimir Krmpotić, op.). Trener je bio zadovoljan, ali vidio je i neke elemente na kojima bismo još morali poraditi”, dodala je Lana, najavljujući i što je čeka u 2020. godini, u kojoj će vrlo brzo – sredinom siječnja – proslaviti 14. rođendan.

“Iduće sezone želim što bolje odigrati državna prvenstva i međunarodne turnire na koje planiramo ići. Željela bih ući i u reprezentaciju do 14 godina”, zaključila je mlada zlatarska i hrvatska nada.

Organizacije