Pridužite nam se na promociji Davis Cupa uz naše reprezentativce u Supernova Garden Mall i Supernova Varaždin!

Pridužite nam se na promociji Davis Cupa uz naše reprezentativce u Supernova Garden Mall i Supernova Varaždin!

Za nekoliko dana, točnije 13. i 14. rujna, tenisači Hrvatske i Litve sastat će se u Varaždinu u susretu Svjetske skupine I Davis Cupa, no zagrijavanje će početi još ranije! U nedjelju 8. i ponedjeljak 9. rujna naši će tenisači sudjelovati u promotivnom programu na dvjema lokacijama Supernove, u Zagrebu i Varaždinu.
Bit će to prilika za sve ljubitelje tenisa, a posebno najmlađe, da se uključe u zabavni program te iskoriste priliku za zajedničke fotografije i autograme. Također, na istom mjestu održat će se konferencija za novinare s našim reprezentativcima i izbornikom Velimirom Zovkom.
Domaćini ovim događajima bit će Supernova Garden Mall u Zagrebu (Ulica Rudolfa Kolaka 14) te Supernova Varaždin (Optujska ulica 171 A/B/C). Program u Zagrebu počet će u nedjelju u 10 sati, a potom će se pridružiti naši reprezentativci. Konferencija za novinare bit će oko 11 sati, a nakon toga slijedi fotografiranje i sakupljanje autograma. U Varaždinu će priredba biti održana dan poslije, u ponedjeljak s početkom u 17 sati, a naši će se reprezentativci pridružiti nakon treninga.
Susret Hrvatske i Litve bit će održan u Areni Varaždin u petak (početak u 17 sati) i subotu (početak u 14 sati), a ulaznice se mogu kupiti na poveznici http://ulaznice.hr/r/daviscup .
Foto: Mario Ćužić

Organizacije