Ana: Dat ću sve od sebe za finale

Ana Konjuh prvi će put u karijeri igrati u polufinalu juniorskog Wimbledona. Najbolja hrvatska juniorka, koja je ove godine prolaz među najbolje četiri na Grand Slamu ostvarila i na Australian Openu i Roland Garrosu, u četvrtfinalnom je dvoboju projurila (6:3, 6:2) pored 12. nositeljice, Ukrajinke Anheline Kalinjine. Kao i u prethodnom susretu, ponovo nije izgubila svoj servis, dok je s druge strane došla do tri breaka.

– Stvarno sam super igrala, jako sam zadovoljna. Prije dvije godine sam izgubila od Kalinjine, no danas je to izgledalo daleko bolje. Ona ima jako dobar servis, igra brze lopte, tako da sam bila spremna na njenu igru. Nadam se da ću u polufinalu igrati kao danas – rekla je Ana kojoj će suparnica u borbi za finale biti Amerikanka Taylor Townsend.

– Dobro ju poznajem, pa se nadam da ću dobro pripremiti za sljdeći meč. Nadam se da ću i dalje igrati na ovoj razini, no neću se unaprijed radovati. Moram biti maksimalno koncentrirana, dat će sve od sebe da dođem do finala – najavljuje Ana.  alt

Organizacije