Anino dvostruko slavlje u paru, pobijedili i Mate i Ivan

Anino dvostruko slavlje u paru, pobijedili i Mate i Ivan

Nove pobjede naših predstavnika u konkurenciji parova na ovogodišnjem Wimbledonu. Ana konjuh bila je u subotu dvostruko uspješna – prvo je u paru s Brazilkom Beatriz Haddad Maijom u 2. kolu svladala Španjolke Laru Arruabarrenu i Arantxu Parru Santonju (6:4, 4:6, 6:0), da bi kasnije s Nikolom Mektićem dohvatila i 3. kolo turnira mješovotih parova nakon pobjedenad 8. nositeljima, Nizozemcem Jean-Julienom Rojerom i Tajpežankom Hao-Ching Chan – 6:4, 7:6(5). 

Pobjedu u konkurenciji mješovitih parova ostvarili su i Ivan Dodig i Indijka Sania Mirza (4. nositelji) koji su u 2. kolu nadvisli japansku kombinaciju Yusuke Watanuki/Makoto Ninomiya – 7:6(5), 6:2. 

Mate Pavić i Austrijanac Oliver Marach (16. nositelji) izborili su 3. kolo konkurencije muških parova nakon pobjede nad srpsko-talijanskim dvojcem Ilija Bozoljac/Flavio Cipolla – 6:7(4), 6:4, 6:2, 6:3.

U dvoboju 2. kola ženskih parova Mirjana Lučić-Baroni i Njemica Andrea Petković poražene su od 5. nositeljica, Čehinja Lucie Hradecke i Katerine Siniakove – 6:4, 6:7(4), 6:1.

Organizacije