ATP Challenger opet u Falkensteiner Resortu Punta Skala

ATP Challenger opet u Falkensteiner Resortu Punta Skala

ATP Challenger tenis i ovog ožujka dolazi u Zadar! Riječ je o prvom Challenger eventu na hrvatskom tlu u 2023. godini, nakon čega slijede turniri u Splitu i Zagrebu. Zadar nije prvi put domaćin tenisu visoke razine jer je i ranije bio domaćin dva polufinala Davis Cupa u 2016. i 2018. godini.

Turnir će se održati u resortu Falkensteiner Resort Punta Skala, smještenom na zaštićenom poluotoku koji oduzima dah. Ljubitelji aktivnog života uživat će u otvorenom sportskom centru Punta Skala sa sedam teniskih terena, terenima za mini golf, nogometnim terenima, terenima za košarku,

terenima za odbojku, terenima za badminton, dva terena za padel, dva terena za odbojku na pijesku i profesionalnim Health and Fitness Clubom na čak 800 m2 koji se nalazi u novootvorenom Fortis klubu u sklopu resorta. Falkensteiner Resort Punta Skala donosi sve prednosti boravka uz more, ali i luksuzno 5* hotelsko iskustvo u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, kojeg karakterizira nevjerojatan interijer i arhitektonski dizajn, ali i panoramski pogled na Kornate i Velebit koji oduzima dah.

Organizacije