Bezbolan poraz Dodiga i Mela

Ivan Dodig i Marcelo Melo nastup u skupini na ovogodišnjem ATP World Tour Finalsu okončali su porazom koji neće ostaviti traga. Naime, već nakon dva kola osigurali su nastup u londonskom polufinalu pa su u posljednji susret mogli ući opuštenije. U četvrtak su bolji od njih bili Francuzi Julien Benneteau i Edouard Roger-Vasselin – 4:6, 6:2, 10:8 te su tako i oni izborili polufinale. 

– Zanimljiv meč. Malo nam je nedostajalo energije i altigrali smo opuštenije. Željeli smo pobijediti, dali smo sve od sebe, no oni su jednostavno bili bolji. Sad se treba koncentirati na subotnji polufinale, nadam se da možemo napraviti korak dalje nego lani i otići u završnicu, no morat ćemo igrati svoj najbolji tenis – rekao je Dodig, koji je zajedno s Marinom Čilićem u Londonu dan ranije pratio nogometni dvoboj Hrvatske i Argentine. 

– Imali smo tu privilegiju da smo uživo bodrili naše mlade dečke, svi smo uživali jer su momci odigrali odličnu utakmicu. Želim im puno sreće u susretu protiv Italije – poslao je poruku Ivan. 

Organizacije