Bill u polufinalu Pančeva, ispali Erceg, Vukičević i Bubalo

Bill u polufinalu Pančeva, ispali Erceg, Vukičević i Bubalo

Alen Bill jedini je od naših predstavnika prošao u polufinale Tennis Europe turnira 2. ranga uzrasta do 16 godina u Pančevu, on je u četvrtfinalu izbacio 4. nositelja, Bugarina Svetlina Keremedčijeva – 6:3, 6:2. Sljedeći suparnik bit će mu 7. nositelj, Makedonac Berk Bugarikj. Lovre Erceg (na fotografiji) je u četvrtfinalu izgubio od 14. nositelja, Slovenca Jana Dimitrijeviča – 6:2, 5:7, 6:4.

Roko Bašković i Alen Bill (6. nositelji) su izborili nastup u finalu konkurencije parova nakon pobjede nad Rumunjima Razvanom Aghionom i Alinom Mihaijem Fatuom (5. nositelji) – 6:3, 2:6, 13:11. Za naslov će igrati protiv 4. nositelja, Talijana Nicolloa Dessija i Silvija Mencaglije.

Kod tenisačica, u petak su u četvrtfinalu poražena Klara Vukičević (2. nositeljica) koju je svladala Srpkinja Jovana Grujić (6:4, 7:6(6)) i Ema Bubalo koju je pobijedila 3. nositeljica, Srpkinja Lola Radivojević – 6:4, 7:6(7). Bubalo je za utjehu izborila polufinale u parovima, ona i Neda Milenković (Srbija) su u četvrtfinalu preskočile drugopostavljene Sara Mikaču (BiH) i Klaru Vukičević – 6:4, 6:7(3), 10:3.

Organizacije