Chiara i Lara četvrtfinalistice, Nora preskočila prvu prepreku

Chiara i Lara četvrtfinalistice, Nora preskočila prvu prepreku

Chiara Jerolimov izborila je četvrtfinale Tennis Europe turnira trećeg ranga uzrasta do 14 godina u austrijskom Bad Waltersdorfu. Drugopostavljena 13-godišnja Zadranka prošla je osminu finala sa 6:0, 6:1 protiv Slovakinje Kiare Nine Kučikove, a nakon uvjerljive pobjede, na sljedećoj prepreci čeka je peta nositeljica, domaća igračica Sarah Messenlechner.

Do ovotjednog četvrtfinala stigla je i Lara Ćebić, koja igra na Tennis Europe turniru trećeg ranga uzrasta do 14 godina u njemačkom Isernhagenu. Lara je započela svoj put u Njemačkoj još u kvalifikacijama, a četvrtfinale je dohvatila sa 6:3, 6:3 protiv domaće predstavnice Sonje Zhiyenbayeve. Suparnica u borbi za polufinale bit će još jedna Njemica, sedma nositeljica Valentina Steiner.

Nora Knežević uspješno je započela nastup na TE turniru drugog ranga uzrasta do 16 godina u češkom Jablonecu nad Nisou. Nora je prva nositeljica u Češkoj, a prvu prepreku prošla je sa 6:3, 6:4 protiv domaće kvalifikantice Stelle Viktorije Rundove, izborivši osminu finala protiv još jedne Čehinje, Lucie Zasterove, koja je dobila pozivnicu.

Luna Ivković i Nera Tešankić nisu prošle prvo kolo TE turnira drugog ranga uzrasta do 14 godina u Bratislavi. Lunu je na početku puta u glavnom slovačkom gradu svladala domaća igračica Natalia Koppova (7:6(4), 7:6(5)), a i Nera je doživjela poraz od slovačke suparnice, prve nositeljice Renate Jamrichove (6:4, 5:7, 6:3).

Organizacije