Davis Cup: Hrvatska u Madridu u skupini s Australijom i Mađarskom

Davis Cup: Hrvatska u Madridu u skupini s Australijom i Mađarskom

U Londonu je objavljen ždrijeb završnog turnira Davis Cupa koji će se od 23. do 29. studenog održati u Madridu. Hrvatska će igrati u skupini D zajedno s reprezentacijama Australije i Mađarske.

Hrvatska reprezentacija bit će na završnom turniru Davis Cupa u Madridu u studenom ove godine u skupini D, zajedno s Australijom i Mađarskom.Tako je odlučeno ždrijebanjem u Londonu, gdje su naši tenisači bili među šest vodećih nositelja, te su bili svrstani u prvi bubanj, zajedno s, među ostalima, braniteljem naslova Španjolskom i lanjskim finalistom Kanadom.Iz drugog bubnja za suparnika su dobili Australiju, koja je prije nekoliko dana kao domaćin svladala Brazil rezultatom 3:1, te iz trećeg bubnja Mađarsku, koja je, također kod kuće, s 3:2 svladala Belgiju.
Završni turnir na rasporedu je od 23. do 29. studenoga u dvorani Caja Magica u Madridu.
Skupina A: Španjolska, Rusija, Ekvador; skupina B: Kanada, Kazakhstan, Švedska; skupina C: Francuska, Velika Britanija, Češka; skupina D: Hrvatska, Australija, Mađarska; skupina E: SAD, Italija, Kolumbija; skupina F: Srbija, Njemačka, Austrija.

Foto: Mario Ćužić/HTS

Organizacije