Davis Cup: Hrvatska u Rijeci protiv Austrije u najjačoj postavi

Davis Cup: Hrvatska u Rijeci protiv Austrije u najjačoj postavi

Izbornik hrvatske reprezentacije Vedran Martić je u petak prijavio sastav za susret tzv. Qualifier faze Davis Cupa protiv Austrije, a u postavi su isti igrači koji su krajem prošle godine u Malagi izborili plasman u polufinale tog natjecanja. U Rijeci će 4. i 5. veljače za Hrvatsku nastupiti Marin Čilić, Borna Ćorić, Borna Gojo, Mate Pavić i Nikola Mektić, a susret će se održati u dvorani Zamet. Za Austriju su prijavljeni Dominic Thiem, Jurij Rodionov, Dennis Novak, Alexander Erler i Lucas Miedler.
U subotu 4. veljače igrat će se dva pojedinačna meča, a u nedjelju će program početi okršajem parova, nakon čega će slijediti dva pojedinačna meča. Prvi meč u subotu počet će u 14, a u nedjelju u 13 sati. Bit će to treći put da će naša reprezentacija igrati u Rijeci: prvi put je bila domaćin Obali Bjelokosti 2000., a drugi put domaćin Belgiji 2004.
Pobjednik će se plasirati u prvi krug završnice, koji će se održati u rujnu, uz sudjelovanje 16 reprezentacija (lanjski finalisti Kanada i Australija, dva dobitnika pozivnica, Španjolska i Italija, te 12 pobjednika „Qualifier“ susreta).
Više informacija o cijenama ulaznica i kanalu prodaje bit će objavljeno uskoro.
Foto: Mario Ćužić

Organizacije