Davis Cup: Počela prodaja ulaznica

Davis Cup: Počela prodaja ulaznica

U petak, 17. kolovoza,  počela je prodaja ulaznica za predstojeći susret polufinala Davis Cupa između Hrvatske i SAD-a, koji je na rasporedu od 14. do 16. rujna u Zadru.

Ulaznice se mogu kupiti u internetskoj prodaji na stranici ulaznice.hr, kao i na nekom od prodajnih mjesta širom Hrvatske u sustavu Dekoda. Popis tih prodajnih mjesta moguće je pronaći na stranici ulaznice.hr. Svi detalji o načinu kupovine i mogućnostima dostave  bit će prikazani tijekom procesa kupovine, nakon odabira željenog raspoloživog mjesta.
Na tribinama montažnog stadiona bit će tri različita sektora, a cijena ulaznica ovisit će o poziciji. Tako će komplet karata za sva tri dana (pojedinačni mečevi u petak i nedjelju, te parovi u subotu) iznositi 300 kuna za prvu, 250 kuna za drugu te 150 kuna za treću kategoriju. Ulaznice će biti moguće kupiti i pojedinačno za svaki od tri dana, i to po sljedećoj cijeni: petak i nedjelja za 120, 100, odnosno 70 kuna, te subota za 100, 80, odnosno 50 kuna, također ovisno o kategoriji mjesta.
Prvi pojedinačni meč i u petak i u nedjelju na rasporedu je u 11 sati, a okršaj parova u subotu planiran je za 14 sati.

Organizacije