Dino i Antonia u četvrtfinalu Europskih prvenstava u Mostu i Moskvi

Dino i Antonia u četvrtfinalu Europskih prvenstava u Mostu i Moskvi

Dino Prižmić i Antonia Ružić plasirali su se u četvrtfinale Europskih prvenstava koja se igraju u Češkoj i Rusiji. Dino je u osmini finala EP uzrasta do 14 godina u Mostu bio uspješniji od Šveđanina Alberta Saara (6:2, 6:2) te će u dvoboju za polufinale igrati protiv Estonca Olivera Ojakaara.

Antonia je nastavila niz u Moskvi na EP-u uzrasta do 16 godina, u osmini finala je preskočila Grkinju Dimitru Pavlou (6:4, 6:3) te će sada igrati protiv 1. nositeljice, Ruskinje Poline Kudermetove.

Ema Justić i Ivona Riđan poražene su u polufinalnim dvobojima Adriatic Cupa, Tennis Europe turnira 1. ranga uzrasta do 12 godina u Stobreču – od Eme je bolja bila Ruskinja Emma Vasiljenko (6:4, 6:2), a od Ivone Amerikanka Addison Comiskey – 1:6, 6:2, 6:1.

Renata Cipetić stigla je ovog tjedna s tri pobjede do četvrtfinala juniorskog ITF turnira 5. ranga u njemačkom Aschheimu. Ona je u 1. kolu prošla Indijsku Shristi Dhir (6:0, 6:0), u 2. šestopostavljenu Britanku Hannah Smith (6:2, 6:1), u 3. Austrijanku Sophiju Wurm (3:6, 7:5, 6:2), da bi u četvrtfinalu izgubila od 1. nositeljice, Švicarke Lee Magun – 6:4, 7:5.

Organizacije