Dodig i Melo u londonskom polufinalu!

Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo drugu su godinu zaredom osigurali polufinalni nastup na ATP World Tour Finalsu u Londonu, oni su u dvoboju 2. kola B skupine stigli i do druge pobjede, ponovo bez izgubljenog seta – u utorak su svladali Španjolce Marca Lopeza i Marcela Granollersa – 7:6(5), 7:6(12). Posljednji dvoboj u skupini Dodig i Melo igraju protiv Francuza Benneteaua i Rogera-Vasselina.

– Bilo je jako uzbudljivo, posebice u drugom tie-breaku, nizale su se naše meč-lopte i njihove set-lopte, zato su parovi i toliko zanimljivi. Na kraju smo imali i malo sreće. Super je osjećaj ponovo biti u polufinalu, možemo u posljednjem meču u skupini biti potpuno opušteni i probati na visokoj razini odigrati i taj dvoboj te u što boljem ozračju dočekati polufinale – kaže Dodig. On i Melo igrali su ove godine nekoliko finala, no nemaju osvojen naslov. Možda je London prilika za takav uspjeh?

– Uh, to bi bilo nešto najljepše, šlag na tortu ove sezone koja je za mene bila izrazito turbulentna. Zbog ozljede nisam igrao tri mjeseca, pa je velika stvar što smo se uopće i plasirali na Masters. No, sad igramo dobro, uživamo u tenisu i nadaaltmo se da će ove godine otići i korak dalje nego lani – na kraju će Dodig.