Dodig i Melo u velikom finalu!

Velik uspjeh Ivana Dodiga u Lodnonu! Hrvatski tenisač i Brazilac Marcelo Melo izborili su prvi put nastup u završnici parova na ATP World Tour Finalsu, njih su dvojica u polufinalnom susretu svladali poljsko-švedsku kombinaciju Lukasz Kubot/Robert Lindstedt – 4:6, 6:4, 10:6. Do prvog naslova u 2014. dijeli ih još samo jedan korak.

– Jako smo blizu, Nadam se da ćemo imati snage, samopouzdanja i malo sreće da osvojimo naslov koji bi za nas bio daleko najvažniji i najveći uz grand Slam. Moramo se skupiti, odigrati najbolje od najboljeg što se može i nadati se da možemo podići taj toliko željeni pokal – govorio je nakon susreta Dodig, koji se u par rečenica osvrnuo na polufinalni dvoboj.

– Oni su stvarno krenuli furiozno, nismo imali neke šanse na njihov servis već smo se grčevito borili kako bi sačuvali svoj servis. Nekako smo uspijevali u tome, a unatoč izgubljenom prvom setu znali smo da će, ako malo padnu u igri, doći naš trenutak To se i dogodilo u završnici drugog seta. Super tie-break je lutrija gdje smo se bolje snašli u početku i zasluženo dohvatili finale. U finalu možemo očekivati najteži mogući meč, no vjerujem da taj posljednji meč sezone možemo završiti na najbolji način – najavio je Dodig. 
alt

Organizacije