Fantastična Jana u polufinalu Hobarta!

Fantastična Jana u polufinalu Hobarta!

Jana Fett igrati će u polufinalu Hobarta! Naša mlada tenisačica nastavlja s odličnim rezultatima u Australiji i niže pobjede na svom prvom WTA turniru. U četvrtak je u četvrtfinalu za svega 72 minute svladala Paragvajku Veronicu Cepede Royg (129. na WTA listi) – 6:1, 6:4. Računajući kvalifikacije, bila je to njena šesta uzastopna pobjeda u Hobartu.

– Jako sam zadovoljna svojom igrom, doista sam iznenađena plasmanom u polufinale – rekla je nakon meča Jana koja je savršeno otvorila meč, povela u prvom setu s 5:0.

– Prvi je set za mene bio stvarno dobar, iako je ona dosta promašivala. Nakon toga nisam iskoristila neke svoje prilike na početku drugog seta, suparnica je počela igrati bolje i malo se zakompliciralo, no sretna sam što sam ipak prošla dalje u dva seta – rekla je Jana koja je ovog tjedna skočila za više od 100 pozicija na WTA listi, trenutačno je na 226. mjestu. Priliku za povratak u ‘TOP 200’ imati će u meču protiv još jedne kvalifikantice, Belgijke Elise Mertens (127.), koja je u četvrtfinalu iznenadila 1. nositeljicu, Nizozemku Kiki Bertens. 

Organizacije