Frane Ninčević pobjednik karlovačkog turnira, prvog iz ciklusa Road To Umag

Frane Ninčević pobjednik karlovačkog turnira, prvog iz ciklusa Road To Umag

Frane Ninčević pobjednik je prvog turnira iz ciklusa Road To Umag koji je održan u Karlovcu, on je u finalu nakon dva sata i 25 minuta igre pobijedio Domagoja Bilješka 7:6(4), 6.7(2), 10:7.

“Zahvaljujem se gledateljima koji su u velikom broju velikom broju ispratili finalni meč do kraja, te odličnoj atmosferi za vrijeme trajanja turnira. Super sam se osjećao igrati u Karlovcu, iskreno se nadam i veselim prilici novog nastupa na ovim prekrasnim igralištima” – rekao je nakon pobjede Ninčević. On je prvi je igrač koji se kvalificirao na završni Masters koji će se održati u Umagu, a tamo će imati priliku boriti se za pozivnicu za kvalifikacije umaškog ATP turnira.
Teniski klub Karlovac i ovim turnirom nastavlja s obilježavanjem 110 godina kluba. U sljedećih pet tjedana klub je domaćin 2. izdanja Head dječjeg turnira, Memorijala u čast poginulim hrvatskim braniteljima, završetka Lige uz Koranu, Memorijala Marijana Oršanića te kvalifikacijskog Tennis Europe turnira gdje će klub i grad Karlovac ugostiti 16 europskih reprezentacija.


Organizacije