Goran Ivanišević vraća se u Hrvatski teniski savez, Jana novi sponzor

Hrvatski teniski savez dobio je dva velika pojačanja: novi sponzor postala je Jana, a u rad Saveza aktivno se uključio Goran Ivanišević. Dio je to novih iskoraka u radu Hrvatskog teniskog saveza, koji će omogućiti ne samo kvalitetnije održavanje postojećih aktivnosti, nego i pokretanje mnogih novih projekata.

– Hrvatska je domaćin dva uspješna ATP turnira, što nas, s obzirom na veličinu zemlje, čini iznimno značajnima na karti svjetskog tenisa. Naša Davis Cup reprezentacija stalno je pri vrhu natjecanja, a više od četrdeset naših tenisačica i tenisača nalaze se na ATP i WTA ljestvicama. Hrvatski teniski savez veliki je pogon koji je dosad proizveo niz sjajnih rezultata, ali želimo ga učiniti još efikasnijim i uspješnijim – rekao je predsjednik Hrvatskog teniskog saveza Franjo Luković.

Najbolji igrač u povijesti hrvatskog tenisa Goran Ivanišević postaje zaposlenik Hrvatskog teniskog saveza. Goran će koordinirati muške teniske reprezentacije, sudjelovati u organizaciji i provedbi svih stručnih programa Saveza te će u službenom kampu HTS-a Umag Tennis Academy pokrenuti „Tenis kampove Goran Ivanišević“.

– Organizacijski iskoraci koje je poduzeo Hrvatski teniski savez potaknuli su me da se pridružim ovom uspješnom timu koji vodi naš tenis. Veselim se radu s mladim tenisačima, siguran sam da ćemo već u sljedećih nekoliko godina moći predstaviti nove talente sposobne za vrh svjetskog tenisa – rekao je Goran Ivanišević.

 Agrokor će kao vodeća hrvatska i regionalna kompanija svojom podrškom i Janinim sponzorstvom dati dodatni zamah Hrvatskom teniskom savezu u radu na razvoju hrvatskog tenisa. Ugovor o sponzorstvu u ime Hrvatskog teniskog saveza potpisali su predsjednik Hrvatskog teniskog saveza Franjo Luković i predsjednik Uprave Jamnice, Ivica Sertić, čime je Jana postala i službenim sponzorom HTS-a.

Prilikom potpisivanja predsjednik Agrokor koncerna, Ivica Todorić istaknuo je:

– Agrokor je društvenu odgovornost uvijek shvaćao kao bitan element ukupnog poslovanja. Hrvatski tenis već je ostvario puno uspjeha, ali uvjereni smo da su najveći uspjesi tek pred nama. Iznimno nam je drago što možemo podržati ovu uspješnu priču!alt.

Organizacije