Goran: U Umagu se uvijek dogodi neka posebna priča

Goran: U Umagu se uvijek dogodi neka posebna priča

Ususret mečevima trećeg dana ATP turnira Plava Laguna Croatia Opena svoja razmišljanja o 31. izdanju umaškog turnira podijelio je njegov ambasador Goran Ivanišević. Na virtualnoj konferenciji za medije Goran je otkrio koga posebno treba gledati, ali i tko ga je u prva dana turnira iznenadio.

‘’Umag je poseban turnir zato što uvijek ima neku dobru priču. Osvajali su ga neki vrhunski tenisači, igraju se uzbudljivi mečevi, finale je uvijek zanimljivo i pozivam sve koji mogu da dođu i ove godina pogledati ga. Posebno treba obratiti pažnju na mladog Carlosa Alcaraza, on je budućnost tenisa i najbolje što je Španjolska dala od Rafaela Nadala. Iznenadilo me brzo ispadanje Holgera Runea, od njega sam očekivao više. Prvi put sam gledao Tabernera, koji je izbacio našeg Serdarušića, i jako mi se svidio, mislim da će brzo doći u prvih 100’’– izjavio je Goran.

Goran je svim hrvatskim predstavnicima poželio puno sreće u Umagu, a osvrnuo se i na očekivanja na Olimpijskim igrama: ‘’Najviše šanse za medalju u tenisu imamo, naravno, u parovima. O Mektiću i Paviću ne treba puno govoriti, ali tu je još jedan par – Ivan Dodig i Marin Čilić. Ako Marin u paru dovede svoju igru iz singla, onda je to dobra najava za medalje. Nadam se da će i Donna odigrati dobro. Olimpijada je poseban mindset, ne igraš samo za sebe i zbog toga se sve može dogoditi, pravih favorita nema.’’

Organizacije