HEP prvenstvo Hrvatske za uzrast do 16 godina ovog tjedna u Čakovcu

HEP prvenstvo Hrvatske za uzrast do 16 godina ovog tjedna u Čakovcu

Uzbudljivi mečevi mladih teniskih nada očekuju nas ovog tjedna u Čakovcu na HEP teniskom prvenstvu u uzrastu do 16 godina. Prvenstvo će se održati na terenima TK Franjo Punčec u Čakovcu od 25. do 30. kolovoza, a ulaz za publiku je besplatan uz obavezno pridržavanje epidemijskih mjera.

‘’Iznimno nas veseli što će se ovo prvenstvo održati upravo u Čakovcu. Nažalost, trebali smo ove godine imati već nekoliko turnira za mlade igrače ali svi su otkazani zbog koronavirusa. Upravo zbog toga je ovaj turnir i toliko važan, mladim tenisačima je natjecateljski tenis jako nedostajao. Sve to najavljuje da nas u Čakovcu očekuje odličan juniorski tenis!’’ – najavljuje prvenstvo direktor TK Franjo Punčec Bojan Ružić.

Prvenstvo će se održati na osam terena, a mečevi počinju već u jutarnjim satima. Kvalifikacijski dio turnira igrat će se 25. i 26. kolovoza, a glavni dio počinje 27. kolovoza i završava finalima u nedjelju 30. kolovoza.  Uz turnir u pojedinačnoj konkurenciji na prvenstvu će se održati i turnir parova u muškoj i ženskoj konkurenciji.

HEP otvoreno prvenstvo Hrvatske za juniorke i juniore do 16 godina organizira TK Franjo Punčec prema kalendaru Hrvatskog teniskog saveza. Organizacija ovog prvenstva nastavak je napora Hrvatskog teniskog saveza za osiguravanjem prilike za održavanje forme hrvatskim tenisačicama i tenisačima, a time i njihov profesionalni razvoj u izazovnim vremenima pandemije koronavirusa.

Foto: Mario ĆUŽIĆ

Organizacije