Hrvatski reprezentativci od idućeg tjedna treniraju u Zadru

Hrvatski reprezentativci od idućeg tjedna treniraju u Zadru

Povratak natjecanjima na teniskim terenima u Hrvatskoj sve nam je bliže. Treninzi su od ovog tjedna u punom zamahu, a sljedećeg tjedna bit će posebno zanimljivo u Zadru, na terenima SC-a Višnjik, gdje će se na treningu okupiti članovi hrvatske Davis Cup reprezentacije.

Hrvatske sadašnje i buduće reprezentativne adute predvodit će Borna Ćorić. U Zadru će tijekom dva tjedna do završetka svibnja na pripremama biti i Nino Serdarušić, Borna Gojo i Matija Pecotić, a uz njih i mladi dvojac – Duje Ajduković i Dino Prižmić. Podršku zadarskom okupljanju pružaju Hrvatski teniski savez i TK Zadar 08.

– Ako sve bude u redu okupit ćemo se u nedjelju, a već u ponedjeljak bi svi oni trebali početi s treninzima. Dogovoren je trenažni ciklus od dva tjedna i onda ćemo vidjeti hoće li se još netko priključiti – rekao je Lovre Rončević uime TK-a Zadar 08, najavljujući tenisko okupljanje u razgovoru za HRT.

– Za početak nismo željeli pretjerivati s brojem tenisača. Oni će ovdje u Zadru imati sjajne uvjete i siguran sam kako će našim sugrađanima biti zanimljivo pogledati kako treniraju vrhunski svjetski ‘top’ igrači – dodao je Rončević.

Organizacije