Hrvatski teniski olimpijci stigli u Zagreb gdje im je priređen svečani doček

Hrvatski teniski olimpijci stigli u Zagreb gdje im je priređen svečani doček

Nikola Mektić, Mate Pavić i Marin Čilić sletjeli su u subotu navečer u Zagreb noseći vrijedan teret, a u zračnoj luci Franjo Tuđman priređen im je zasluženi doček!

– Svaka čast svima koji su došli. Znači nam puno. Bila mi je čast predstavljati Hrvatsku na Olimpijskim igrama, a pogotovo s kumom doći do srebra. Polufinalni dan bio je dan snova, rekao je Čilić te čestitao Mektiću i Paviću na zlatu.

– Bili smo jako sretni kad znali da ćemo igrati u finalu. Nama je još veća motivacija bila kad su Marin i Ivan prošli. Čak smo kopirali i naše kumove s “Care”, rekao je Mektić.

– Spektakularan uspjeh za hrvatski tenis. Čestitke Marinu i Ivanu. Nadam se da ćemo ovo ponoviti u Parizu. Bilo je drugačije igrati protiv njih. Igrali smo s njima prije jedan set parova. Odigrali smo vrlo dobro, tu je počela zezancija da bi bilo lijepo igrati finale. Finale je bilo igrati čudno, naša delegacija navijala je za sve nas, bilo je pretiho na trenutke – izjavio je Mate Pavić nakon čega su zajednički rezali slavljeničku tortu.

Foto: Mario ĆUŽIĆ

Organizacije