Jana: Bio je ovo velik tjedan za mene

alt

Jana Fett napušta Melbourne kao finalistica prvog Grand Slam turnira sezone, Ruskinja Elizaveta Kuličkova bila je u završnici juniorskog Australian Opena ipak prejaka za 17-godišnju Zagrepčanku koju je svladala u dva seta – 6:2, 6:1. No, naša juniorka na kraju priče nije razočarana.

– Bilo je veliko iskustvo igrati u Rod Laver Areni. Žao mi je što nisam odigrala bolje, iako sam dala sve od sebe. Servis me u finalu nije služio najbolje, a i nisam se dobro kretala kao u prijašnjim mečevima. Razlog? Mislim da je u pitanju bio pritisak, ipak je to bio moj prvi Grand Slam finale – rekla je nakon finala Jana i dodala:

– Ovo je bio velik tjedan za mene, očekivala sam da bih u najboljem slučaju mogla doći do četvrtfinala. Ovaj je rezultat nadmašio sva moja očekivanja – zadovoljno će Jana koja će se sad više okrenuti nastupima u profesionalnoj konkurenciji.

– Igrati ću turnire nagradnog fonda 10.000 i 25.000 dolara, no neću napustiti juniorsku konkurenciju. Ovo godine planiram igrati sve Grand Slam turnire – najavljuje Jana.  

Organizacije