Kongres ZTTH , Mali Lošinj, 17.-18. 3.

O B A V I J E S T

Live stream, Kongres ZTTH mozete pratiti putem linka http://losinj.tv

Obavještavamo Vas da će se u organizaciji HRVATSKOG TENISKOG SAVEZA i ZBORA TENISKIH TRENERA HRVATSKE 17.-18. ožujka, u Malom Lošinju održati dvodnevni Kongres zbora teniskih trenera Hrvatske.

Ove godine osigurali smo dolazak vrhunskih stranih predavača, a na Kongres nam dolaze:

Carl Maes(BEL), trener Kim Clijsters s kojom danas zajednički vodi tenisku akademiju u Belgiji

Simon Wheatley (UK), zadužen za obrazovanja trenera u LTA (UK) 

Dermot Sweneey (ITF), zadužen za programe razvoja igrača u ITF-u (Međunardni teniski savez)

Tema ovogodišnjeg Kongresa, “Priprema mladih tenisača za međunarodni tenis“  namijenjena je svim trenerima koji žele znati više, a posebice onima koji rade s igračima koji se žele profesionalno baviti tenisom. 

Kongres pruža jedinstvenu priliku za upoznavanje s međunarodnim trendovima, te kroz interakciju s predavačima, treneri će dobiti specifične informacije koje će biti dragocjene u budućnosti. S obzirom na dolazak vrhunskih predavača, očekujemo dolazak trenera iz susjednih zemalja što će omogućiti razmjenu informacija i kreiranje kontakata s trenerima koji rade s mladim perspektivnim igračima.

U prilogu možete pronaći prijavni list, kao sve potrebne informacije vezane uz Kongres.  Uskoro ćemo objaviti i raspored predavanja, a sve potrebne informacije moći ćete pronaći i nadalje na web stranici Hrvatskog teniskog saveza www.hts.hr.

Veselimo se Vašem dolasku

Lijepi pozdrav

Organizacije