Liječnički pregledi i brzi testovi na COVID-19 za sportaše – zdravstvena ustanova Vaš Pregled

Liječnički pregledi i brzi testovi na COVID-19 za sportaše – zdravstvena ustanova Vaš Pregled

Zdravstvena ustanova Vaš Pregled preselila je u novi prostor u sklopu centra za sportsku medicinu na adresi Trpinjska 5A u Zagrebu te nudi nove mogućnosti i usluge sportašima.

Uz redovne usluge dijagnostike i liječenja za sportaše, od sada su na raspolaganju i usluge centra za mentalni trening i edukacije, savjetovališta za pravilnu prehranu/nutricionizam, kompletno opremljen centar za kardiologiju i centar za ultrazvučnu dijagnostiku te centri za stomatologiju i ginekologiju koji obavljaju preventivne preglede sportaša u sklopu cjelovitih sistematskih pregleda. Sportašima su na raspolaganju i ambulante u sustavu HZZO-a za djelatnosti ginekologije, stomatologije i opće/obiteljske medicine u okviru kojih mogu ostvariti usluge zdravstvene skrbi u sustavu javnog zdravstva. U slučaju interesa za upis pacijenata u navedene ambulante, stojimo Vam na raspolaganju za sve informacije na 01 5811 587 ili na [email protected]

Centar za sportsku medicinu poliklinike Vaš Pregled nudi sljedeće pakete usluga:

1. Osnovni pregled – Pregled za utvrđivanje zdravstvene sposobnosti za natjecanje (cijena pregleda iznosi 100 kuna. Za članove Zagrebačkog športskog saveza cijena pregleda iznosi iznosi 50 kuna.

2. Prošireni sportski pregled – Pregled uključuje anamnezu, visinu, težinu, pregled glave, vrata, trupa i ekstremiteta, krvni tlak, puls, fizikalni pregled pluća, srca i trbušnih organa, 12-kanalni EKG s očitanjem, spirometriju, krvnu sliku, procjenu fizioterapeuta, pregled specijalista medicine rada i sporta s konzultacijama. (cijena pregleda iznosi 300 kuna)

3. Specijalistički kardiološki pregled sportaša – Prošireni sportski pregled + ultrazvuk srca/ergometrija i pregled specijalista. (cijena pregleda iznosi 800 kuna)

4. Sistematski pregled – specifikacije i cijena po upitu

Stojimo Vam na raspolaganju na novoj adresi: Trpinjska 5A, Zagreb kontakt i naručivanje: [email protected] ili na 01 5811 587 / 091 622 9789.

Organizacije