Lovro Maričić prošao u polufinale Junior Croatia Opena u Čakovcu!

Lovro Maričić prošao u polufinale Junior Croatia Opena u Čakovcu!

Lovro Maričić napravio je novi korak na Junior Croatia Openu, juniorskom ITF J100 turniru koji se igra u Čakovcu – Zagrepčanin (5. nositelj) je osigurao nastup u polufinalu nakon uspjeha nad Britancem Maxwellom Castleom (16.) – 6:3, 6:1. U petak ga čeka susret protiv 1. nositelja Nikole Jovića (Srbija).

Nera Skender nije uspjela proći u završnicu Tennis Europe turnira 1. ranga uzrasta do 12 godina u Kopru (Slovenija). Osječanka je u četvrtak imala dvostruki program – prvo je u četvrtfinalu bila uspješnija od Britanke s pozivnicom April Sackflame – 6:1, 6:7(3), 6:2, a nakon toga je u polufinalnom dvoboju izgubila od Rumunjke Ryane Iancau – 6:3, 6:3. Luka Mitrović je u četvrtfinalu istog turnira poražen od Slovaka Martina Adamce (6:3, 6:1), od Lee Bertos jača je bila spomenuta Rumunjka Iancau (6:1, 6:2), a od Lee Šegote Austrijanka Maria Schmidhofer – 6:1, 6:0.

Marta Dobrić nije se uspjela probiti u četvrtfinale juniorskog ITF J60 turnira u Podgorici – ona je u prvom kolu bila bolja od Ruskinje Anastasije Sbitneve (6:3, 6:1) da bi zatim izgubila od Crnogorke Ive Lakić (1. nositeljica) – 6:4, 6:2.

Organizacije