Luna Ivković među najboljih osam na juniorskom ITF turniru u Pieštanyma

Luna Ivković među najboljih osam na juniorskom ITF turniru u Pieštanyma

Luna Ivković stigla je i do treće ovotjedne pobjede na juniorskom ITF J200 turniru u slovačkim Pieštanyma, 18-godišnja Zagrepčanka je osigurala nastup u četvrtfinalu nakon slavlja protiv 8. nositeljice, Čehinje Nele Jandove – 6:3, 7:5. Sljedeća suparnica bit će joj još jedna Čehinja, drugopostavljena Julia Pastikova. Lovro Maričić je u treće kolu istog turnira poražen od Poljaka Alana Waznog – 7:6(4), 6:3.

Dora Biondić nije se uspjela plasirati u polufinale juniorskog ITF J30 turnira u Beču, ona je u četvrtak igrala dva pojedinačna susreta. Prvo je u trećem kolu svladala 5. nositeljicu, Latvijku Mariju Lauvu (7:5, 6:7, 6:4) da bi zatim izgubila četvrtfinalni susret od prvopostavljene Korejke Ha Eum Lee – 6:4, 6:4.

Tara Vidan igrat će u četvrtfinalu Tennis Europe turnira 2. ranga uzrasta do 16 godina u Budimpešti nakon što je u drugom kolu pobijedila Ukrajinku Jelizavetu Bjelovu – 6:1, 7:5. Za plasman u polufinale igra protiv 1. nositeljice, Mađarice Grete Nemcsek. Nika Dragičević je u drugom kolu izgubila od 7. nositeljice, Poljakinje Wiktorije Berson – 6:0, 7:5.

Organizacije