Marin Čilić i Borna Ćorić predvode Hrvatsku u Varaždinu

Marin Čilić i Borna Ćorić predvode Hrvatsku u Varaždinu

Izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan u utorak je prijavio sastav za predstojeći susret četvrtfinala Svjetske skupine protiv Kazahstana, koji je na rasporedu od 6. do 8. travnja u Varaždinu.
Dvojica najbolje rangiranih igrača u pojedinačnoj konkurenciji, Marin Čilić (3.) i Borna Ćorić (36.) predvode hrvatski sastav, a u postavi su još Viktor Galović (187.), Ivan Dodig (8. na listi igrača parova) i Nikola Mektić (32. u paru).
Sastav Kazahstana također će biti objavljen u utorak.
Bit će to prvi susret ovih dviju reprezentacija, a igrat će se u Areni Varaždin na zemljanoj podlozi, koja se počela postavljati u ponedjeljak.
Ulaznice za susret mogu se kupiti u sustavu ulaznice.hr, bilo u internetskoj prodaji, bilo u nekoj od ovlaštenih poslovnica, i to još uvijek kao komplet za sva tri dana (150 ili 200 kuna, ovisno o sektoru), ili kao pojedinačne ulaznice (za petak ili nedjelju po 80, a za subotu po 75 kuna).
Pobjednik susreta Hrvatska – Kazahstan će u rujanskom polufinalu igrati protiv boljeg iz okršaja SAD – Belgija. Ukoliko Hrvatska svlada Kazahstan bit će u polufinalu domaćin, bez obzira tko bi bio suparnik.

Organizacije