Marin Čilić dodijelio 25 stipendija talentiranim mladim glazbenicima i sportašima

Marin Čilić dodijelio 25 stipendija talentiranim mladim glazbenicima i sportašima

U Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu naš reprezentativac Marin Čilić uručio je 25 stipendija za mlade glazbenike klasične glazbe i sportaše koji su članovi nacionalne selekcije u olimpijskom sportu.
„Otkad znam za sebe nikad nisam propustio nijedan trening, ali ono što je najvažnije što tada kao dijete nisam znao gdje je zapravo moj potencijal. I baš zato htio bih prenijeti svima koji su danas ovdje da se ne ograničavaju potencijalom, tj. da uvijek stavite veće zadatke ispred sebe. Čega god se primili, budite motivirani jer zvijezde su kao što uvijek kažemo – samo granica! Poručio bih i vama, dragi roditelji nešto na primjeru mog dragog prijatelja. Svi znamo put Luke Modrića. Ono što sam ja shvatio kroz njegovu priču, i sav taj težak start i uspjeh koji je postigao. Nemojte misliti da vaše dijete mora biti najbolje, ono mora slijediti svoj put – idite korak po korak jer upravo to učenje i neodustajanje će ih dovesti do uspjeha.“ – poručio je Marin.
Sportske stipendije uručene su Borni Peteku iz Zagreba (stolni tenis), Emi Sobol iz Delnica (skijaško trčanje i biatlon), Ivi Rokvić iz Pule (jedrenje), Lucijani Lukšić iz Splita (plivanje), Luki Čarapoviću iz Osijeka (plivanje), Marku Srediću iz Zagreba (veslanje), Matei Svečnjak iz Strmca kraj Samobora (judo), Nikolini Mesić iz Zagreba (taekwondo), Petri Goleš iz Splita (taekwondo) i Roku Bengeriu iz Šemovca kraj Varaždina (kajak i kanu slalom na divljim vodama), Roku Brantuši iz Zagreba (taekwondo), Veroniki Vilk iz Slatine ( hrvanje) i Vigu Lašiču iz Zagreba (mačevanje).

Organizacije