Marin: Koljeno je boljelo, morao sam predati

Ozljeda je, nažalost, spriječila Marina Čilića u nastupu u 2. kolu ovogodišnjeg Wimbledona protiv Francuza Kennyja De Scheppera. Zbog bolova u koljenu Marin je morao predati susret bez borbe.

– Osjećao sam laganu bol i na turniru u Queen’s Clubu, a ta se bol intenzivirala prošlog tjedna za vrijeme treninga. Iako sam osjećao to koljeno, svejedno sam odigrao susret prvog kola protiv Baghdatisa. Nakon što sam odigrao ta tri seta, u utorak sam se osjećao puno, puno gore. Imao sam na treningu ogromnih problema pri prebicivanju težine tijela na lijevu nogu, koja je i uzrok cijele priče. Nisam imao izbora, morao sam odustati jer bi nastupom riskirao još ozbiljnije probleme. Šteta, stvarno samalt u dobroj formi, zato mi ova odluka pada još teže – razočaran je Marin koji će sigurno nekoliko tjedana izbivati sa terena.

– Moram raspraviti sa svojim timom što ću napraviti – da li ću uzeti dulji period za oporavak, da li ću probati s kraćim ili duljim terapiijama. Trebam vidjeti što je za mene najbolje. Što se tićče mog rasporeda, sljedeći u planu je nastup u Umagu krajem srpnja – na kraju će Marin.

Organizacije