Marin: Ovo je pobjeda cijele reprezentacije

Marin: Ovo je pobjeda cijele reprezentacije

– Ovo je veliko olakšanje za mene. Ostvarili smo velik rezultat, teško je riječima opisati sve što se događalo ovog vikenda. Borna je imao problema s ozljedom, a Ivan također nije bio potpun spreman no odigrao je fantastično u paru. Ja sam bio jako motiviran za ovaj meč, os prvog do zadnjeg poena dao sam sve od sebe – rekao je nakon velike pobjede Marin i osvrnuo se na meč s Gasquetom.

– Ne bih rekao da Gasquet nije dobro igrao, ja sam igrao na jako visokoj razini – odlično sam vraćao servise, imao vrlo visok postotak prvog servisa. A tu je i publika koja mi je bila od velike pomoći i još još jednom zahvaljujem. Ma, ja bih volio da svi mediji naglase da je to bio uspjeh cijele reprezentacije, ne bih sebe posebno izdvajao. Atmosfera u sastavu je odlična, svi smo svaki meč igrali zajedno. Isto tako, super smo odradili pripremu za svaki meč – napominje Marin koji se nakon vikenda u Zadru sljedeća dva mjeseca prije velikog finala može posvetiti nastupima na ATP Touru. 

– Planiram igrati još četiri ili pet turnira, još imam izgleda izboriti nastup na završnom turniru najbolje osmorice u Londonu. Imam ogorman motiv da u tome i uspijem. Da li trenutačno igram svoj najbolji tenis? Teško je to reći, ne mogu to uspoređivati s formom kad s osvojio US Open. Definitivno se osjećam jako dobro, pun sam samopouzdanja. Ovaj mi je vikend sigurno puno pomogao u tome – zaključuje Marin.

Organizacije