Marin: Razočaran sam, no četvrtfnale je odličan rezultat

Marin Čilić ipak nije izborio polufinale ovogodišnjeg Wimbledona. Najbolji hrvatski tenisač vodio je u četvrtfinalnom susretu s 2:1 u setovima protiv Novaka Đokovića, no drugi tenisač svijeta ipak je na kraju našao dobitnu formulu i stigao do slavlja u pet setova – 6:1, 3:6, 6:7(4), 6:2, 6:2. alt 

– Pobjeda protiv Đokovića mi je još jednom izmaknula i moram reći da sam razočaran. Imao sam veliku šansu, vodio s 2:1 u setovima. Mislim da je ključ svega bio početak četvrtog seta gdje sam dozvolio Đokoviću da se potpuno vrati u meč. U nastavku je bilo teško vratiti se na pobjedničku stazu. Kad sve zbrojim, moram biti zadovoljan Wimbledonom. Četvrtfinale je ipak odličan rezultat – rekao je Marin i nastavio:

– Tenis koji sam pokazao u Wimbledonu je bio fenomenalan. Uživao sam na terenu, čekao sam na to, osjećali smo u cijelom timu da igram jako dobro, da mi treba jedna ili dvije pobjede da mi se sve otvori, da dobijem samopouzdanje. To mi se i dogodilo upravo najcjenjenijem i meni najdražem turniru. Stoga u nastavak sezone ulazim s velikim očekivanjima – na kraju će Marin.   

 

Organizacije