Mile Matić i Mili Poljičak u finalu Širokog Brijega

Mile Matić i Mili Poljičak u finalu Širokog Brijega

Mile Matić i Mili Poljičak izborili su nastup u finalu juniorskog ITF turnira 5. ranga u Širokom Brijegu koji se igra na dvoranskom tepihu. U hrvatskim polufinalima prvopostavljeni Matić je pobijedio Luku Mikruta (6:3, 6:2), dok je Poljičak nadvisio 7. nositelju Grgu Dujmovića – 6:3, 3:6, 7:5.

Matić je u petak osvojio nastup u konkurenciji parova igrajući s Bornom Devaldom, njih su dvojica (1. nositelji) u završnom susretu svladali 2. nositelje, Mađara Dominika Buzonicsa i Talijana Giovannija Peruffa – 6:4, 4:6, 10:4. To im je peti zajednički naslov na juniorskim ITF turnirima.

Antonia Ružić i Sara Zalukar zaustavljene su u ovotjednim četvrtfinalima na juniorskom ITF Touru. Nakon tri ovotjedne pobjede, Antonia nije uspjela proći u polufinale ITF turnira 1. ranga u češkom Vestecu (dvoranski tepih), bolja od nje bila je 13. nositeljica, Čehinja Kristyna Lavičkova – 0:6, 7:5, 6:2. Sara je, pak, imala status 3. nositeljice na juniorskom ITF turniru 4. ranga u austrijskom Oberpullendorfu (dvoranski tepih), a izgubila je četvrtfinalni susret od petopostavljene Milice Bojić (BiH) – 6:2, 6:2.

Organizacije