Mišković do četvrtfinala u Austriji, Ivković i Tarocco među najboljih osam u Širokom Brijegu

Mišković do četvrtfinala u Austriji, Ivković i Tarocco među najboljih osam u Širokom Brijegu

Dora Mišković napravila je novi korak na juniorskom ITF turniru 4. ranga u austrijskom Oberpullendorfu, ona je izborila četvrtfinale nakon iznenađujuće pobjede u 2. kolu nad Čehinjom Katrin Pavkovom, 4. nositeljicom i 259. juniorkom svijeta – 6:3, 7:5. Sljedeća suparnica joj je Kazahstanka Zara Darken.

Među najboljih osam na ITF turniru 4. ranga u Širokom Brijegu probile su se i Luna Ivković i Leticia Tarocco. Luna je u 2. kolu zaustavila 5. nositeljicu, Slovakinju Viktoriju Lackovu (6:4, 6:4) te joj slijedi susret protiv Turkinje Senem Ocal. Leticia je u srijedu nadvisila Turkinju Elif Albayrak (6:4, 6:1) i u četvrtfinalu igra protiv 6. nositeljice, Ukrajinke Poline Humenjuk. U drugom su kolu izgubile Marina Škegro (od Srpkinje Teodore Kostović – 6:2, 6:2) i Chiara Jerolimov koja je poražena od Poljakinje Maje Bajorek – 6:2, 6:0.

Ivan Šodan i Nora Knežević izgubili su susrete 2. kola ITF turnira 1. ranga u ukrajinskom Sviatopetrivsku. Ivana je svladao drugopostavljeni Belgijac Alexander Blockx (7:5, 4:6, 6:3), a Noru 2. nositeljica, Čehinja Kristyna Tomajkova – 6:4, 6:3.

Organizacije