Na Zagreb Indoorsu svi najbolji Hrvati, Raonić, Haas, Južnij…

Sve je spremno za deveto izdanje PBZ Zagreb Indoorsa (od 3. do 9. veljače), jedinog hrvatskog dvoranskog ATP turnira na kojem će i ove godine zaigrati svi najbolji hrvatski tenisači predvođeni braniteljem naslova Marinom Čilićem.

– Pored Marina, tu su naravno i Ivan Dodig i Ivo Karlović, a dvije pozivnice idu na adresu Borne Ćorića i Mate Delića. O trećoj ćemo odlučiti naknadno. Ako nam ne dođe još neko strano atraktivno ime, dobit će je domaći igrač – rekao je naš najveći tenisač Goran Ivanišević koji već niz godina ima funkciju prvog pomoćnika direktora turnira Branimira Horvata.

– Drago mi je što sam od početka bio dio ovog turnira i tu sam ostvario svoju prvu ATP pobjedu. Iza mene je teška i turbulentna godina i zato se posebno radujem nastupu u Zagrebu – kazao je Marin Čilić, kojem neće biti lako obraniti naslov. Naime, u Zagreb i dolazi nekoliko vrlo jakih stranih imena predvođenih Kanađaninom crnogorskih korijena Milošem Raonićem (11. na ATP listi) te 35-godišnjim Njemcem Tommyjem Haasom (nekad drugi, a danas 12. tenisač na ATP listi). U Ledenu dolaze i Nijemcii Philipp Kohlschreiber i Florian Mayer, bivši pobjednik turnira Mihail Južnij, Austrijanac Jurgen Melzer. Još jedan pravi teniski spektakl… 

 

 

 

alt

Organizacije