Nakon 2011. Maksimir ponovo domaćin Zagreb Ladies Opena

Nakon 2011. Maksimir ponovo domaćin Zagreb Ladies Opena

Nakon što je od izdanja turnira prošlo već sedam godina (2011.), od 3. do 9. rujna očekuje nas povratak obnovljenog Zagreb Ladies Opena, ITF turnira tenisačica koji će se na zemljanim terenima Teniskog centra Maksimir igrati za nagradni fond od 60.000 dolara. 

Kao i u dosadašnjim izdanjima, u ulozi direktora turnira ponovo se našao Junuz Aliti. S podrškom koju je dobio od zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i Grada Zagreba Aliti je izrazito zadovoljan s listom igračica koje dolaze na turnir. Glavne domaće uzdanice biti će Tereza Mrdeža i Tena Lukas, a pozivnice organizatora za glavni turnir dobiti će i 18-godišnja Lea Bošković te Silvia Njirić, koja nakon duge stanke zbog ozljede ručnog zgloba traži povratak stare forme. Vlasnice preostale dvije pozivnice još nisu poznate.

– Kome će pripasti, odredit ćemo uoči samog početka turnira. S obzirom da je počeo US Open, možda želju za nastupom izrazi neka od poznatih igračica koja se ranije oprosti od turnira u New Yorku, a možda u igri bude i neka od naših najboljih tenisačica – najavljuje Aliti. 

Organizacije