Nastavak natjecanja iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza

Nastavak natjecanja iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza

Radi pojave COVID–19 na turniru Adria Tour koji je održan od 19. do 21. lipnja u Zadru,  HTS je odgodio sva teniska natjecanja iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza na razdoblje od dva tjedna (od 22. 6. zaključno do ponedjeljka 6. 7.)

Hrvatski teniski savez sukladno odluci Upravnog odbora, donio je odluku o nastavku natjecateljske sezone, te se ona nastavlja s današnjim danom. Prekinuta natjecanja nastavljaju se, a natjecanja koja su odgođena u navedenom razdoblju dobila su nove termine.

Odluka o nastavku natjecanja donijeta je u dogovoru sa zdravstvenom komisijom HTS-a.  

Kako su međunarodna natjecanja sastavni dio kalendara, a budući još nemamo dovoljno pouzdanih informacija, da li će se i kada točno ona nastaviti, objavljen je kalendar zaključno do 16.8. Nakon što TE i ITF objave novi kalendar, HTS će objaviti kalendar za preostali dio ljetne sezone.

Državna prvenstva svih kategorija radi brojnosti natjecatelja i preporuke zdravstvene komisije HTS-a, igrati će se uz raniju objavu ždrijeba, i rasporeda igranja koji će biti dostupan odmah nakon krajnjeg roka za odjavu. Detaljnije informacije biti će objavljene uz propozicije natjecanja na našoj web stranici. Ujedno Vas obavještavamo da će se nova rang lista objaviti nakon završetka državnih prvenstava, a iza 1.9.

HRVATSKI TENISKI SAVEZ

Organizacije