Nera Skender u polufinalu TE turnira u Aradu, Dario Zorica u četvrtfinalu Pescare

Nera Skender u polufinalu TE turnira u Aradu, Dario Zorica u četvrtfinalu Pescare

Nera Skender plasirala se u polufinale Tennis Europe turnira 1. ranga uzrasta do 12 godina u rumunjskom Aradu, ona je u četvrtfinalu prošla Rumunjku Nicolu-Oanu Codreu – 7:6(3), 7:5. Nera će prolaz u završnicu tražiti protiv Ukrajinke Jelizavete Hučko.

Dario Zorica probio se u četvrtfinale TE turnira 2. ranga uzrasta do 14 godina u talijanskoj Pescari, on je u trećem kolu bio bolji od Talijana Stefana Palanze (6:0, 6:2) te mu slijedi dvoboj protiv 5. nositelja, Latvijca Martinsa Masalsa. Tara Vidan završila je nastup na TE turniru 1. ranga uzrasta do 16 godina u talijanskom Tolentinu, nju je u drugom kolu nadvisila 8. nositeljica, Talijanka Alice Iozzi – 4:6, 6:0, 6:2.

Luka Basar (na slici) izgubio je susret 3. kola na TE turniru 3. ranga uzrast ado 14 godinu u makedonskom Bitolju. Karlovčanin je kao 13. nositelj na startu bio slobodan, u drugom je kolu svladao Bugarina Nikolu Božilova (6:1, 6:19 da bi ga u srijedu zaustavio 3. nositelj, Grk Alexandros Noulas – 6:1, 6:3. Niko Novaković je u drugom kolu istog turnira poražen od Bugarina Marina Abadžieva – 6:1, 6:3.

Organizacije