Nino do polufinala, kraj za Viktora i Tenu

Nino do polufinala, kraj za Viktora i Tenu

Nino Serdarušić i treći je put ovog tjedna teren napustio uzdignutih ruku, 21-godišnji Zagrepčanin je izborio polufinale Futuresa u turskoj Antalyji (zemljana podloga, nagradni fond 15.000 dolara) nakon četvrtfinalne pobjede nad 17-godišnjim Nijemcem Rudolfom Mollekerom (543. na ATP listi) – 2:6, 6:3, 6:1. Susret je obilježio velik preokret našeg igrača koji je gubio set i 3:0 (dvostruki break), da bi zatim do kraja dvoboja izgubio još svega jedan gem. Prolaz u završnicu tražiti će protiv Francuza Alexisa Musialeka, 509. igrača na ATP listi. 

Simone Bolelli i želučani problemi zaustavili su Viktora Galovića u četvrtfinalu ATP Challengera u talijanskoj Barletti (zemljana podloga, nagradni fond 43.000 eura), naš je reprezentativac bio prisiljen predati susret kod rezultata 6:2 i 1:0 u korist talijanskog tenisača.

Nizozemka Bibiane Schoofs prekinula je niz Tene Lukas započet u kvalifikacijama ITF turnira u talijanskoj Santa Margheriti Di Puli (zemljana podloga, 25.000 dolara), treća nositeljica i 209. igračica na WTA listi slavila je u dva seta – 6:4, 6:2.

Organizacije