Novo izdanje vukovarskog teniskog kampa

Novo izdanje vukovarskog teniskog kampa

Krenulo je četvrto izdanje Vukovar tenis kampa za djecu. Njih gotovo stotinu ovih će dana uživati u teniskoj atmosferi uz nove, ali i neke stare prijatelje. Kamp traje do 27. srpnja, a do tada će dobiti priliku steći nove sportske vještine. Prva četiri dana uče se razni teniski udarci i vježba se u grupnim igrama, dok će posljednjeg dana moći pokazati i prenijeti svojim roditeljima sve ono što su svladali. U kampu i ove godine sudjeluju djeca s poteškoćama u razvoju iz Vukovarskih leptirića.
“Jako sam sretan što je kamp i ove godine sjajno posjećen. Zabilježili smo rekordan broj djece, a mojim suradnicima i meni to jako puno znači jer potvrđuje da se djeca na teniskim terenima osjećaju sretno te da uživaju u tenisu i druženju sa svojim vršnjacima“, izjavio je Dino Ilečić, voditelj teniskog kampa.
Zaklada Marin Čilić, našeg proslavljenog tenisača, i ove godine je podržala kamp, a Teniski klub Borovo naselje je četvrtu godinu zaredom ustupio svoje terene te stručnu pomoć kako bi djeca Vukovara mogla uživati u međunarodnoj sportskoj, a prije svega prijateljskoj atmosferi. Suradnja Zaklade Marin Čilić, Teniskog kluba Borovo naselje i Dine Ilečića tako se uspješno nastavlja popraćena osmijehom vukovarskih mališana.
“Omogućiti svoj djeci da vježbaju, druže se i uče zdravim životnim navikama vrijednosti su koje promičemo kroz aktivnosti naše Zaklade. Ovo što Dino i njegovi suradnici rade već četiri godine vrijedno je divljenja i ponosni smo što možemo biti djelićem ove hvalevrijedne priče i atmosfere“, izjavio je Marin Čilić.

Organizacije

ITF
Tennis Europe
Davis Cup
Fed Cup