OBAVIJEST O NATJEČAJU ZA UPIS NA SPECIJALISTIČKI DIPLOMSKI STRUČNI STUDIJ IZOBRAZBA TRENERA

Poštovani,

ovim putem Vas obavještavamo da je Kineziološki fakultet u Zagrebu raspisao natječaj za upis pristupnika na specijalistički diplomski stručni studij Izobrazba trenera te da prijave za navedeni studij počinju od 13. rujna i traju do 24. rujna 2021. godine i predaju se isključivo preporučeno poštom.
Prema novousvojenom nastavnom planu i programu studija u trajanju od dvije godine, završetkom studija stječe se 120 ECTS bodova (ukupno 300 ECTS bodova sa preddiplomskim stručnim studijem) i stručni naziv STRUČNI SPECIJALIST TRENERSKE STRUKE.
Uvjete upisa možete pogledati u odluci i natječaju koji Vam dostavljamo u privitku ovog e-maila.

Sukladno tome ljubazno Vas molimo, da ih izvjesite javno te da ove informacije objavite na svojim internetskim stranicama te da ih proslijedite svim svojim savezima, udrugama trenera, klubovima, trenerima osobno te sportašima i svim onim zainteresiranima za dodatno školovanje sa zamolbom da ih izvjese javno (oglasne ploče i sl.).

U slučaju potrebe za dopunskim informacijama možete se obratiti meni na niže navedene kontakte te u Studentsku službu Kineziološkog fakulteta na broj telefona 01/36 58 625 ili putem elektroničke pošte: [email protected].

Unaprijed hvala na susretljivosti i suradnji.

S poštovanjem, lijepi pozdrav,

Ivana Degirmendžić, univ. bacc. praesc. educ.
tajnica predstojnika Studijskog centra za izobrazbu trenera

izv. prof. dr. sc. Tomislav Đurković
predstojnik Studijskog centra za izobrazbu trenera

Organizacije