Ogulin i Zadar domaćini devet državnih dvoranskih prvenstava

Ogulin i Zadar domaćini devet državnih dvoranskih prvenstava

U prostorijama Hrvatskog teniskog saveza održano je medijsko predstavljanje ovogodišnjih gradova domaćina državnih dvoranskih prvenstava. Naime, Ogulin i Zadar prvi su put domaćini čak devet prvenstava u svim kategorijama, dok će se jedno održati u Osijeku (djevojčice uzrasta do 12 godina). 

– Prvi put nakon gotovo 30 godina državna dvoranska prvenstva neće se odigrati u Zagrebu, što zbog objektivnih okolnosti, što zbog strategije HTS-a da i ostalim gradova da priliku za organizaciju ovih turnira – riječi su Izvršnog direktora HTS-a Miroslava Zečića.

– Niz godina organiziramo turnire iz zimskog ciklusa HTS-a i potvrđeni smo kao uspješni organizatori. Prošli je vikend u Ogulinu održano PH dečki do 14 godina, ljubitelji tenisa u našem gradu mogli su tako uživo vidjeti Splićanina Dinu Prižmića, koji je jedan od tri najbolja svjetska igrača u uzrastu do 14 godina – rekao je Mario Pavić prvi čovjek TK Ogulina koji je već od 19. siječnja domaćin muškom dvoranskom PH uzrasta do 16 godina. 

Zadar je prošlog vikenda bio domaćin državnom PH djevojčica u uzrastu do 14 godina, a već predstojećeg vikenda TK Dalmacija ugostiti će najbolje hrvatske dječake u konkurenciji od 12 godina. 

– Nakon prvog prvenstva primamo samo pohvale. Roditelji i treneri oduševljeni su organizacijom i pristupom prema djeci. Osigurali smo povoljan smještaj i prehranu za sve sudionike, a sljedećeg ćemo vikenda biti još bolji organizatori. Siguran sam da ovogodišnja državna prvenstva nisu posljednja kojima ćemo biti domaćini – rekao je predsjednik TK Dalmacija Miroslav Ninčević.

Organizacije