Osvojite sudjelovanje u Tennis PRO Campu Gorana Ivaniševića

Umag Tennis Academy pruža jedinstvenu priliku mladim i ambicioznim tenisačima iz Hrvatske, ali i inozemstva, da osvoje sudjelovanje u Tennis PRO Campu Goran Ivanišević i ljeto provedu na umaškim teniskim terenima. Ovim će putem čak 20 kandidata dobiti priliku sudjelovati u kampu.

Sudjelovati u kampu možeš ako si zaljubljenik u tenis i imaš između 10 i 18 godina, ostvario si određeni školski ili sportski uspjeh, a uz navedeno potrebno je i da nam na svoj, drugačiji, način opišeš ili prikažeš zašto baš ti trebaš sudjelovati u kampu i trenirati sa Goranom Ivaniševićem. Upravo će to biti odlučujući faktor prema kojem će komisija odabrati sudionike.

Kandidati koji će zadovoljiti sve uvjete i istaknuti se motivacijskim uratkom imat će priliku osvojiti sudjelovanje u Tennis PRO Camp-u Goran Ivanišević u vrijednosti od 1.490 € koji uključuje teniski program i smještaj sa hranom ali i sudjelovanje u PRO Camp-u, no bez osiguranog smještaja i hrane, u vrijednosti od 1.190 €.

Stoga, sve vas koji uživate igajući tenis, želite usavršiti svoje tenisko znanje i učiti od najboljeg, pozivamo da ispunite formular za prijavu.

Prijave će se prikupljati do 16.lipnja, a pobjednici će biti povratno obaviješteni do 19. lipnja.

Prijaviti se za sudjelovanje na natječaju možete na sljedećem linku: http://bit.ly/WIN_PROcamp goran kamp 2

Organizacije