Persson do polufinala u Čakovcu, Gnjidić među posljednja četiri u Münsteru, a Džanić u Novom Mestu

Persson do polufinala u Čakovcu, Gnjidić među posljednja četiri u Münsteru, a Džanić u Novom Mestu

Manuella Persson igrat će u polufinalu Marin Šuica Opena, Tennis Europe turnira 2. ranga uzrasta do 16 godina koji se ovog tjedna igra u Čakovcu, ona je u četvrtfinalu uvjerljivo svladala Slovakinju Sašu Felixovu (6:3, 6:1) te će za prolaz u završnicu igrati protiv Čehinje Nele Linhartove. Fran Rakonić (na slici) u trećem je kolu muškog turnira u Čakovcu poražen od Mađara Trisztana Gubija – 6:1, 6:2.

Jou-George Gnjidić stigao je u četvrtak i do treće pobjede na TE turniru 1. ranga uzrasta do 12 godina u njemačkom Münsteru, on je u četvrtfinalu pobijedio domaćeg tenisača Jannika Sotebiera (6:4, 6:3) te mu slijedi dvoboj protiv još jednog Nijemca Shira Buija.

Marta Džanić plasirala se u polufinale TE turnira 2. ranga uzrasta do 12 godina u Novom Mestu (Slovenija), ona je u četvrtfinalu bila uspješnija od Slovenke Une Grabešič (7:5, 6:3) te će joj polufinalna suparnica biti Slovenka Verica Janeva, pobjednica nad našom Viktorijom Hrvatin (6:1, 6:0). U četvrtfinalu je od naših igračica izgubila i Iva Šverko od Slovenke Zoje Peternel – 4:6, 6:1, 10:7.

Organizacije